петак, 19. април 2013.

ВЛАСТ ИЗДАЛА ДРЖАВНЕ И НАЦИОНАЛНЕ ИНТЕРЕСЕ НА КОСОВУ


Садашња власт је прихватила да укине државу Србију на Косову и Метохији, изручи српски народ на милост и немилост албанским сепаратистима и прода територију Косова за ништавни датум за почетак преговора са ЕУ.Ова власт је државоубица јер је уништила српске државне институције на Косову. По овом споразуму више не постоји држава Србија на Косову и Метохији, већ Срби треба да живе под законима и влашћу лажне државе Косово. Власт је издала државне и националне интересе на Косову и Метохији и тименанела Србији кобан ударац са страховитим историјским последицама.
Ни НАТО агресија, ни велике западне силе нису могли да нам нанесу толико зла колико данас власти Србије наносе зла сопственом народу и сопственој земљи. Оно што није пошло за руком непријатељима Србије, да униште и укину српске институције на Косову, пошло је за руком актуелној власти.
Сада када се власт окренула против Србије и свог народа морамо се мирним путем и упорно супротстављати овом отвореном и бесрамном насиљу над Србијом. Морамо на сваки начин подржати наш народ да одбрани институције државе Србије на Косову, што је он храбро и одлучно све ове године и чинио. И поред овог последњег чина предаје Косова, није све изгубљено. Борба за државу Србију и за Косовo као њен саставни део не може и не сме да престане. Демократска странка Србије се отворено супротставља овом срамном споразуму и стаје на страну свог народа који се на Косову бори за своју државу Србију.

Д С С

0 коментара:

Постави коментар